Administratie toevoegen

Om de nieuwe administratie uit het financiële pakket op te halen naar Easy1 open je de ERP wizard in Easy1:

1. Ga vanuit de User Home naar 'Applicatiebeheerder'
  2. Klik op 'Nieuw financieel pakket koppelen' om een nieuwe administratie op te halen:

Doorloop de stappen van koppeling tot aan de administratieselectie. Het is nodig om de koppeling opnieuw te leggen, gezien wij voor extra veiligheid geen inloggegevens van het financieel pakket bewaren. Het opnieuw inloggen zorgt voor autorisatie om de nieuwe administratie te koppelen.
Zorg dat je de juiste rechten hebt om de koppeling met jouw financieel pakket te kunnen leggen.

Let op, selecteer enkel de administratie die je nieuw wilt toevoegen.
Afhankelijk van je abonnement kun je een maximaal aantal administraties toevoegen:

Freemium: Tot 1 eigen administratie koppelen

🌟Kickstart: Tot 3 eigen administraties koppelen

🌟Premium: Tot 10 eigen administraties koppelen

🌟Enterpriseop maat

Dit aantal is altijd exclusief de testadministratie die wij sowieso voor jou aanmaken, zodat je een kijkje kunt nemen in de software en zaken kunt testen, zonder dat dit direct in jouw productieadministratie terecht komt.

Let op: zie je in de ERP wizard niet alle administraties die je in jouw financieel pakket wel hebt? Controleer dan of die administraties in jouw financieel pakket wel de rechten heeft om Easy1 te koppelen.

Let op: geef jezelf en je collega's na het toevoegen van de administratie de rechten voor deze administratie. Klik hier om te zien hoe dat moet.