Toegang meerdere administraties

Iedereen heeft standaard een Test Administration naast de eigen administratie. Niet iedereen heeft toegang nodig tot de testadministratie.

Heb je gekozen voor het Kickstart of Premium abonnement, dan kun je, naast de testadministratie, meer dan 1 extra administratie toevoegen. Een gebruiker dien je daarna nog wel rechten te geven voor de betreffende administraites.. Hieronder wordt uitgelegd hoe je dit doet:

Klik op ‘applicatiebeheerder’ in de user home. Ga naar de verticale balk aan de linkerzijde van je scherm. Klik op ‘Gebruikers’. Zoek de betreffende gebruiker op en klik op die gebruiker. In het midden van je scherm zie je nu het drop down menu ‘administratieselectie’. Vink daar de administraties aan waar de gebruiker toegang toe moet krijgen.

Zodra je de administratie hebt aangevinkt, dien je te klikken op de betreffende administraties, om vervolgens de juiste rollen voor deze gebruiker voor deze administratie aan te vinken. Klik daarna op opslaan.

Met het gratis Freemium abonnement kun je 1 administratie toevoegen.
Met het
🌟 Kickstart abonnement kun je tot 3 administraties toevoegen.
Met het
🌟 Premium abonnement kun je tot 10 administraties toevoegen.
Met het🌟 Enterprise abonnement kun je een onbeperkt aantal administratie toevoegen, prijs op aanvraag