Standaard administratie selecteren

Heb je meerdere administraties gekoppeld? Dan kan het fijn zijn om een standaard administratie aan te geven. Zodra een document in Easy1 binnenkomt met een onbekende administratie, zal deze altijd naar de standaard administratie gaan. Dit voorkomt uitval van documenten.

Als applicatiebeheerder kun je administraties als standaard (default) aanvinken als je zelf ook rechten hebt tot deze administratie. Lees hier hoe je rechten krijgt tot een administratie.

Standaard administratie selecteren

1. Ga naar de Applicatiebeheerder-module
  2. Klik in de menubalk op 'Administraties'
  3. Klik in het overzicht van administraties rechts op het Play knopje (omgedraaide driehoek)

De standaard/default administratie is geselecteerd!