Gedelegeerden / vervanger instellen

🌟Vanaf Premium
Laat iemand anders namens jou acties uitvoeren. Handig voor een secretaresse en als iemand ziek of op vakantie is.

Om een gedelegeerde (of vervanger) in te stellen, werk je vanuit de applicatiebeheerder-rol.

1. Open de applicatiebeheerder-module
  2. Klink in de menubalk links op 'Gebruikers' en klik op de gebruiker waar je een gedelegeerde voor wilt instellen.

3. Ga naar het tabje 'Gedelegeerden'.

4. Voeg een nieuwe gedelegeerde toe door linksboven op 'Nieuwe gedelegeerde' te klikken.
5. Kies de gebruiker die je als gedelegeerde wil toewijzen.
6. Vervolgens selecteer je een start- en einddatum.
7. Wijs tot slot de functies toe die de gedelegeerde overneemt.

Kloppen alle gegevens? Klik dan op 'Opslaan'.
De gedelegeerde is nu ingesteld voor de geselecteerde periode.

De gedelegeerde kan gedurende de geselecteerde periode als volgt werken namens iemand anders:

Zodra de gedelegeerde in een module zit waarin hij of zij namens de ander mag werken verschijnt rechtsboven een extra (wisselen van account) icoon. Klik op het icoon en selecteer namens wie je wilt werken.

Er verschijnt een blauwe balk met de melding dat je namens persoon X aan het werk bent.

Wil je terug naar je eigen account?
Druk opnieuw rechtsboven op het accountwissel-icoon.
Klik op het stop icoon en je werkt weer vanuit je eigen account.