Contracten afschermen

🌟 Premium functionaliteit

Als er contracten zijn die niet inzichtelijk mogen zijn voor alle contractmanagers, kun je deze op basis van de contractcategorie afschermen voor gebruikers.

Ga naar 'Applicatiebeheerder' en navigeer in de linkerbalk naar 'Contractconfiguratie' en vervolgens naar 'Contractcategorieën'.

Hier zie je de diverse contractcategorieën en met de standaard instelling 'openbaar'. Klik op een betreffende categorie en wijzig hier de toegangsrechten. Bepaal vervolgens welke personen de contracten onder deze specifieke contractcategorie mag inzien.

Hoe worden afgeschermde contracten getoond?
Contracten die onder afgeschermde contractcategorieën vallen, zijn voor gebruikers die geen toegang hebben niet te zien.
Hierbij geldt één uitzondering en dat is in het contractdossier onder het tabje 'gerelateerde contracten' ( - Kickstart functionaliteit).Hier zie je dat er een gerelateerd contract is, maar zie je geen naam of inhoud van het contract. Dit ziet er als volgt uit: