Instellen vaste vergoedingen

🌟Vanaf Enterprise

Voor sommige vergoedingen zijn standaardbedragen afgesproken vanuit een bedrijf. Zo kan het zijn dat er bijvoorbeeld een vast bedrag is afgesproken voor het wassen van de auto. Hiervoor kan een ‘vaste vergoeding’ worden aangemaakt. Dit werkt als volgt:

1. Navigeer naar: ‘applicatiebeheerder > Expense configuratie > Vaste vergoedingen’.
  2. Klik bovenaan de pagina op de knop: ‘vaste vergoeding toevoegen’.
  3. Geef de vergoeding een naam, vul de regio in en geef de kostenplaats aan. Vul ook het bedrag, BTW tarief en de start- en einddatum in.
  4. Klik op: ‘Opslaan’.

1. Navigeer vervolgens onder ‘applicatiebeheerder’ naar: ‘Expense configuratie > vaste vergoeding configuratie’.
  2. Geef op deze pagina aan welke velden verplicht moeten worden ingevuld door medewerkers en welke onderdelen wel en niet zichtbaar zijn.A screenshot of a computerDescription automatically generated