Financieel pakket opnieuw koppelen

Soms gebeurt het dat de koppeling tussen Easy1 en jouw financieel pakket opgeheven is. In dat geval dien je jouw financieel pakket opnieuw te koppelen.

Hoe?

1. Ga vanuit de User Home naar 'Applicatiebeheerder'
  2. Direct onder het startscherm 'Dashboard' krijg je de mogelijkheid een 'nieuw financieel pakket' te koppelen, klik hierop
  3. Loop de ERP Wizard nu opnieuw door:

Klik op 'Start koppeling'

Selecteer jouw financieel pakket en klik op 'Pakket koppelen'. Nu word je doorgeleid naar het inlogscherm van jouw financiĆ«le pakket en kun je akkoord gaan met alle voorwaarden.

Dit is een voorbeeld van Twinfield:

In Exact Online geef je enkel je gebruikersnaam en wachtwoord in. Vervolgens worden jouw administratie(s) opgehaald en maak je de keuze welke administratie(s) je aan Easy1 wilt koppelen. Let hierbij op:

Kies de administratie(s) die je wilt koppelen.

Klaar! Jouw Easy1 omgeving is weer gekoppeld met jouw financieel pakket. Alle stamgegevens zijn up to date en je kunt facturen weer boeken.