Vervanger instellen

Ga je op vakantie? Stel zelf de vervanger in die jouw taken overneemt gedurende jouw vakantie.

Hoe?

1. Klik op een module vanuit de User Home
  2. Klik rechts bovenin op je naam of het gebruikers icoon.
  3. Kies vervolgens voor 'Vervanging instellen'

4. Klik in de pop-up op 'Vervanger toevoegen'
  5. Geef vervolgens aan wie er namens jou mag werken gedurende welke periode.
    Geef ook de administraties aan waar het voor geldt en welke rollen er over worden genomen.

💡Goed te weten

De vervanging wordt ingesteld voor al jouw openstaande taken, ook die al open staan vóór de ingestelde startdatum.
In de audit trail wordt gelogd dat er taken zijn uitgevoerd door xx gedelegeerde.
Er wordt geen rekening gehouden met de procuratieregels, iederee die actief is binnen de adminsitratie kan een gedelegeerde worden van een persoon.