Declaratie dimensie configuratie

Stel dimensies net zo in zoals jullie het fijn vinden!

1. Ga vanuit de User Home naar de Applicatiebeheerder-module
  2. Klik in de menubalk links op: Expense configuratie en kies voor Declaratie dimensie configuratie
  3. Kies bovenin voor de dimensie die je wilt configureren.

4. Per dimensie kunnen de instelopties net iets verschillen.
    Zie je bepaalde dimensies niet staan? Dan kan het zijn dat je een dimensie geheel hebt uitstaan. Hierdoor kan de dimensie specifiek voor expenses ook niet gebruikt worden. Meer informatie lees je hier.

Je kunt elke dimensie een andere naam meegeven. Wel zo fijn als een dimensie net een naam heeft, die medewerkers niet direct begrijpen. De oorspronkelijke naam passen we verder nergens aan en blijft in het financieel pakket staan.

Bij de kostencategorie is het mogelijk om opties wel actief te zetten, maar niet te tonen voor declaranten.
    Bijvoorbeeld handig als je reiskostendeclaraties boekt op kilometers of brandstof, maar andere declaraties hier niet op geboekt kunnen worden.

5. Tot slot, slaan we de instellingen op door rechts onderin op de knop te klikken.