Standaard betaaltermijn

De ingestelde betaaltermijnen in jouw financiƫle pakket nemen we over in Easy1. Dit gebeurt automatisch en de mogelijke keuzes die je kunt maken wordt getoond in een lijst:

Wil je dat er een standaard betaaltermijn wordt getoond bij het inladen van facturen? Dan is het noodzakelijk om de gewenste standaardbetaaltermijn als 'Standaard' aan te geven. Dit doe je als volgt:

Klik op 'Applicatiebeheerder' vanuit de User Home. Navigeer in de linkerbalk naar 'Stamdata' en klik vervolgens op 'Betaaltermijnen'.

Selecteer dan de betaaltermijn die je als standaard/default wilt meegeven aan facturen. Dit vindt je in de regel van de betaaltermijn, onder de 3 bolletjes.

Vanaf nu zullen alle facturen de standaardbetaaltermijn meekrijgen. Uiteraard kun je dit in de factuur zelf altijd nog veranderen mocht dit nodig zijn.