Stap 5: Mijn adressen instellen

Om inkoopaanvragen te kunnen indienen, is het essentieel om de standaardadressen van jouw organisatie in te stellen.

Ga vanuit de User Home naar 'Applicatiebeheerder'. Kies vervolgens in de linkerbalk voor 'administraties'. Selecteer de administratie waar je de adressen voor wilt instellen. Kies daarna bovenin voor 'locaties' en klik op het plusje.

Nu kun je de adressen invoeren. Vul zowel het type ontvangstadres (delivery)  als het type factuuradres (postal) in.  Dit zorgt ervoor dat je deze adressen kunt selecteren in een default lijst in je inkoopaanvraag.

Naar de volgende stap