Declaratiefacturen automatiseren

Zijn er standaardwaarden voor declaratiefacturen? Door standaardwaarden in te voeren voor facturen voortkomend uit declaraties verhoogt de automatiseringsgraad.

Hoe stel ik standaardwaarden in voor facturen?

1. Ga naar de applicatiebeheerder. Klik in de verticale menubalk op Factuurconfiguratie en vervolgens op Declaratie naar factuur configuratie

2. De standaardwaarden zijn per declaratietype in te voeren.
    Klik op Standaard waarde toevoegen in de rij van het type waar de waarde van toepassing is
  3. Selecteer een optie en vul vervolgens de standaardwaarde in het veld dat tevoorschijn is gekomen.
    Herhaal deze stap voor alle standaarden die ingevoerd moeten worden.
  4. Klik tot slot op Opslaan rechts onderin

Let op: Indien de declarant de waarde zelf invoert, worden de standaardwaarden overscheven. Is dit niet gewenst? Zet dan het veld in de Expense configuratie > Declaratie dimensie configuratie opties uit.