Link toevoegen aan declaratie

Vanaf Premium🌟

Je wilt je medewerkers op een eenvoudige manier aan de juiste informatie helpen. Hierom bieden wij de mogelijkheid om een link toe te voegen aan het declaratieformulier. Deze link kun je bijvoorbeeld laten doorverwijzen naar jullie HRM handboek, waarin precies staat welke zaken de medewerker wel en niet mag declareren.

Zo doe je dit:

1. Ga naar applicatiebeheerder
  2. Ga naar 'Expense configuratie' en naar 'Algemene declaratie configuratie opties'
  3. Ga naar de rechterzijde en zet de switch om naar 'ingeschakeld'
  4. Zet vervolgens jouw gewenste tekst onder 'tekstuele instructie'
  5. Geef vervolgens de juiste URL bij Link, zie voorbeeld:

Het is ook mogelijk alleen een tekstuele instructie te geven, zonder een link toe te voegen.