Creditcard declaratie indienen

Heb je een bedrijfscreditcard en is deze gekoppeld aan Easy1? Volg dan dit stappenplan als je uitgaven doet met je creditcard.

1. Open je 4CEE Connect app en maak een foto van het bonnetje
  2. Geef aan dat deze uitgave is gedaan met je bedrijfscreditcard:
  3. Klik vervolgens op indienen

De creditcard declaratie staat nu op de status 'wachten op goedkeuring'. Zodra het transactieoverzicht is geïmporteerd door de financieel medewerker, wordt de creditcard declaratie automatisch gematcht op basis van het bedrag en de datum.