Coderen factuur

Zodra de factuur is binnengekomen vanuit de mail, ga je de factuur verder verwerken door o.a. de factuur te coderen.

Als je de factuur opent, controleer je eerst of kop factuurinformatie aan de rechterzijde helemaal correct is afgelezen door onze Pdf-service. Waar nodig vul je gegevens aan.

Onderaan het scherm kun je de factuur coderen.

Klik hiervoor eerst op het plusje:

Vervolgens voer je de velden in. Komt deze factuur vaker voor in deze vorm? Maak dan een boekingssjabloon aan.

Ondersteuning codering:
1. Toetsenbordondersteuning
2. Er staat altijd een nieuwe boekingsregel klaar voor gebruik
3. Restbedragen, omschrijvingen en extra gevulde velden worden live bijgewerkt op basis van aanpassingen