Gebruiker verwijderen

Gebruikers kun je enkel via support definitief laten verwijderen.
Neem hiervoor contact met ons op via de chat of stuur een mailtje naar support@easy-1.com. Wij helpen je hier graag mee!

Je kunt de gebruiker in de tussentijd inactief zetten. Open hiervoor de gebruiker in de applicatiebeheerder-module. Verplaats het schuifje naar inactief: Klik vervolgens links onderin op: Opslaan.
De gebruiker kan nu niet meer inloggen in zijn/haar account.

Waarom kan ik gebruikers niet zelf verwijderen?
Gebruikers kunnen openstaande taken hebben. Als je de gebruiker dan verwijdert, blijven deze taken 'zweven'. Wij dubbel checken eerst of er geen openstaande taken zijn, en daarna verwijderen we de gebruiker definitief.

Als er nog taken op staan bij de inactieve personen, kun je dit via de 'gedelegeerde functie' verwerken.

Gebruikers die definitief zijn verwijderd, blijven wel volledig in de audit trail aanwezig