Rechten van Exact Online

Om een financieel pakket te koppelen is het van belang dat het account alle rechten heeft in het financieel pakket.

Exact Online

Kun je bij het leggen van de koppeling wel inloggen, maar worden de administraties niet getoond?
Doorloop de volgende stappen:

1. Log in Exact Online in
  2. Klik op jouw login naam (rechtsboven in het scherm, op het pijltje)
  3. Klik op 'Mijn Exact Online' en ga vervolgens naar 'Beveiligingscentrum'
  4. Scrol naar beneden tot het kopje 'Machtigingen voor mijn apps' en klik op Easy1
  5. Klik rechtsonder op 'Administraties beheren'
  6. Selecteer de betreffende administratie(s) die je wilt toevoegen door deze aan te vinken in de kolom 'Beschikbare administraties'
  7. Klik vervolgens op het pijltje naar rechts, zodat de administratie(s) in de kolom 'Geselecteerde administraties' staat
  8. Klik op 'Opslaan en sluiten'

Leg hierna opnieuw de koppeling tussen Easy1 en Exact Online.

Lukt het niet om de koppeling te leggen? Neem contact op met onze support door links onderin op het vraagteken te drukken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via de chat of stuur een e-mail naar support@easy-1.com

Wij helpen je graag verder!