Audit trail inkoopaanvragen

Wil je weten wat de status van jouw inkoopaanvraag is?

Dit vind je heel gemakkelijk vanuit het inkoopaanvragenoverzicht.

Je ziet nu alle inkoopaanvragen die je hebt gedaan. Aan de rechterkant zie je de status van de inkoopaanvraag

Als je hierover heen gaat met je muis zie je achtereenvolgens:

• Goedkeuring (wacht op stap budgethouder x stap 1 van x)
  • Verzending order
  • In afwachting van ontvangst

Zijn alle stappen doorlopen? Dan is de status volledig afgerond en zie je:

Zit je ín een aanvraagformulier dan vind je de audit trail links onderin het scherm en klik je op het klokje om de audit trail naar boven te halen: