Dimensie configuratie

Hoeven niet alle dimensies uit jouw financieel pakket gebruikt te worden in Easy1? Of hebben dimensies uit jouw financieel pakket niet altijd de meest logische namen voor medewerkers?
Activeer dimensies en geef dimensies een eigen naam in Easy1, zodat iedereen er gemakkelijk mee kan werken!

1. Ga naar de Applicatiebeheerder-module
  2. Klik links in de menubalk op 'Stamdata' en kies vervolgens voor 'Dimensie configuratie'
  3. Vink de dimensies aan die je in Easy1 wilt gebruiken
  4. Geef de dimensies een logische naam

De aangevinkte dimensies zijn nu actief binnen Easy1. Zij zullen nu verschijnen in: Stamdata -> Dimensies.
Hier kun je de actieve dimensies inzien.