Inloggen in de mobiele app

Als je jouw account hebt geactiveerd, ontvang je vanzelf een e-mail met als onderwerp 'Easy1 accountbevestiging van Voornaam'.

Hierin staat jouw unieke URL waarmee je kunt inloggen op jouw Easy1 omgeving. Bewaar deze mail en sla de URL op in jouw browser zodat je er altijd eenvoudig weer bij kunt.

Hier staat ook informatie over het inloggen op de app. Zodra je de app download, wordt er gevraagd naar jouw bedrijfsnaam. Voer hier de unieke omgevingscode in die aan het begin van jouw unieke URL staat en als volgt is opgebouwd: t12345
Voer dit in en log vervolgens in met je e-mailadres en wachtwoord.