Rechten toewijzen

Als je een gebruiker hebt toegevoegd aan Easy1, wijs je direct de juiste rechten toe, door middel van rollen, aan deze gebruiker.

Dit doe je als volgt:

1. Klik vanuit de User Home op 'applicatiebeheerder'.
  2. Navigeer vervolgens in de linkerbalk naar 'gebruikers' en klik op de gebruiker waar je de rechten van wilt wijzigen.
  3. Zorg vervolgens dat je in de juiste administratie zit en wijs vervolgens de juiste functies toe of verwijder juist die functies waar geen toegang meer toe gegeven mag worden.
  4. Doe dit voor elke administratie, door te klikken op iedere administratie op zich. De gebruiker kan per administratie andere rechten krijgen.
  5. Kloppen alle gegevens en rechten?
    Druk dan rechts onderin op: Opslaan.

Wat houden de functies in?
De volgende functies staan standaard in Easy1:

• Medewerker
    - Declaraties indienen
    - Kilometervergoedingen invoeren ( ðŸŒŸVanaf Kickstart )
    - Creditcard transacties verantwoorden (add-on)
    - Inkopen aanvragen

• Contractmanager
    - Beheert contracten
    - Betaalplannen op contracten aanmaken (🌟Vanaf Premium )
    - Contracten digitaal laten ondertekenen (🌟 Vanaf Premium )

• Financieel medewerker
    - Facturen verwerken
    - Kan betaalplannen inzien (🌟 Vanaf Premium )
    - Creditcards managen (add-on)

• Budgethouder
    - Beoordeling (goedkeuren of afkeuren) van aanvragen en documenten

• Applicatiebeheerder
    - Gebruikers beheren
    - Procuratie instellen
    - Algemene applicatie-instellingen
    - Verbruiksstatistieken

🌟 Vanaf het Premium abonnement kun je zelf functies aanmaken. Lees hier hoe je aangepaste functies kunt aanmaken.