Veiligheid

Veiligheid staat op nummer 1 bij het verwerken van financiële gegevens. Zo ook bij Easy1. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het veilig is. Alle koppelingen gaan dan ook via beveiligde verbindingen van en naar onze ISO 27017 gecertificeerde cloud omgeving.

Wij sluiten ons aan op de beveiliging van het gekoppelde financiële systeem. Door gebruik te maken van tokens, heeft onze software voor een korte periode toegang tot de data van jouw financiële systeem. Zo hoeven we jouw inloggegevens niet op te slaan en kunnen deze dus ook niet worden vrijgegeven.

Alle data slaan wij dubbel versleuteld op. Dit doen wij zowel in de database, als ook op versleutelde harde schijven. Zelfs als we de harde schijven zouden vrijgeven - wat we natuurlijk niet doen! - , is de data niet te verkrijgen.
Wij voldoen aan de GDPR wetgeving. Zo staat onze data op verschillende locaties binnen de Europese Unie opgeslagen.