Namens iemand anders werken

🌟Vanaf Premium

Voordat je namens iemand anders kunt werken, moet je via applicatiebeheer een gedelegeerde instellen. Indien jij als gedelegeerde bent ingesteld, kun je in de geselecteerde periode namens de gekozen persoon werken. Lees voor meer informatie het artikel: Gedelegeerden instellen

Rechtsboven verschijnt een extra (wisselen van account) icoon. Klik op het icoon en selecteer degene namens wie je wilt werken.

Vervolgens verschijnt er een blauwe balk dat weergeeft namens wie je het werk bent.

Wil je terug naar je eigen account? Druk opnieuw rechtsboven op het accountwissel-icoon. Klik op het â›” stop-icoon en je werkt weer vanuit je eigen account.