User home

Vanuit de User Home navigeer je naar de verschillende werkzaamheden die je kunt uitvoeren. Denk aan het aanmaken van een inkoopaanvraag of declaratie. Of het goedkeuren van facturen. In de user home zie je de voor jou relevante werkzaamheden. De beschikbare modules hangen af van jouw toegang en rechten. Deze instellingen worden gedaan in het applicatiebeheer.

Om in de User Home te komen, klik je in de verticale balk aan de linkerzijde van je scherm, links onderin op het 🏡 huis-icoon. Vanaf de User Home navigeer je naar de verschillende modules van Easy1.