Gerelateerde contracten

🌟 Vanaf Kickstart

Als contracten met elkaar te maken hebben, is het handig om dit in één overzicht te kunnen zien.
Dit zorgt voor snelle vindbaarheid en voorkomt het ongewenst dubbel afsluiten van contracten. Het relateren van contracten kun je doen over meerdere administraties heen.

Denk bijvoorbeeld aan:

• Een raamcontract van de holding en de onderliggende BV's die er gebruik van maken.
  • De verschillende contracten van het facilitair beheer (schoonmaak, maaltijden etc.) van één pand.

Contracten relateer je als volgt:

1. Klik op ‘Contractmanager’ vanuit de user home en open vervolgens het contractdossier.
  2. Klik op ‘Gerelateerde contracten.
  3. Klik vervolgens op de + aan de rechterzijde.
  4. Selecteer één of meerdere contracten en klik daarna op ‘Opslaan’.

De contracten staan nu onder ‘Gerelateerde contracten’ en zijn direct benaderbaar.