Dossier archiveren

Heb je een contractdossier niet meer nodig? Dan kun je deze archiveren.
Let op: Het dossier is niet volledig verwijderd, je kunt deze weer naar boven halen. Hieronder lees je hoe dit werkt:

Klik op ‘Contractmanager’ vanuit de user home en open vervolgens een contractdossier. Rechts bovenin is een archief-icoon met pijl naar beneden te vinden. Als je hier op klikt, word je nogmaals gevraagd of je het contractdossier wilt archiveren. Klik op ja om het dossier te archiveren. Indien nodig kun je het contract hier na weer de-archiveren.