Factuuroverzicht

In het factuuroverzicht heb je de volgende functionaliteiten:

• Meerdere facturen openen
    • Het is vanaf nu mogelijk om een lijst van facturen te openen en deze achter elkaar te verwerken. Bovenin de factuurdetails kun je zien hoeveel facturen je nog moet verwerken.
  • Personaliseer door velden kleiner of groter te maken. Doe dit door tussen de velden te staan met je muis en heen en weer te schuiven. De instellingen worden onthouden als je de volgende keer inlogt.
  • Sorteer op 1 van de velden, door op het betreffende veld bovenaan te klikken.
  • Zoek en filter bovenaan
  • Zie direct op de regel bij wie een factuur ligt ter goedkeuring
  • Klik erop en zie de details:
  • Zie direct of er opmerkingen bij een factuur geplaatst zijn