Inzicht in goedkeurders excel export

Krijg inzicht in welke facturen er bij wie liggen ter goedkeuring en maak een excel export

1. Klik vanuit de User Home op 'financieel medewerker'
  2. Navigeer via de linkerbalk naar 'uitgebreid zoeken'
  3. Klik onder de standaardzoekopdrachten op 'Wacht op goedkeuring'
  4. Zie direct de 'Actieve goedkeurders' (scroll eventueel naar rechts)
  5. Maar een Excel export door op het wolkje links onderin te klikken

💡Tip: klik aan de rechterkant op het tandwieltje en bepaal zelf wat je wel en niet ziet en in welke volgorde. Sleep de velden om de volgorde aan te passen. De volgorde wordt onthouden voor de volgende keer dat je naar dit overzicht gaat.