Creditcards toevoegen aan Easy1

Is de creditcard add on ingeschakeld in jouw Easy1 omgeving? Voeg dan de bedrijfscreditcards toe aan Easy.

1. Klik in de User Home op Financieel medewerker
  2. Ga in de linkerbalk naar 'Creditcards' - 'Creditcards':
  3. Klik vervolgens linksboven op 'Voeg creditcard toe'
  4. Voer de benodigde gegevens in.
    Let op: de 4 cijfers en de naam van de kaarthouder dienen exact overeen te komen met de gegevens op het creditcardtransactiebestand. Anders vindt er geen match plaats tussen de gebruiker en het transactieoverzicht.
  5. Vink 'Standaard betaalmethode voor deze gebruiker' aan, als diegene alleen met een creditcard uitgaven mag declareren en dus geen andere bonnen.
  6. Klik als laatst op opslaan.

De creditcard is nu toegevoegd. Herhaal deze stappen voor nieuwe creditcards.