Automatisch doorsturen van facturen uit mailbox

Het is handig om alle inkomende facturen automatisch door te sturen naar jouw eigen txxxx-administratienummer@easy-1.app e-mailadres.

Vraag dit aan je ict-beheerder/interne applicatiebeheerder om dit voor je in te regelen. Handig hierbij is dat doorgestuurde facturen in een aparte map terechtkomen zodat je overzicht hierover hebt en behoudt.

Belangrijk hierbij is dat je 1 e-mailadres per administratie gebruikt voor jouw leveranciers waar alleen facturen op binnenkomen (dus geen allerhande administratieve vragen), kies voor een specifieke naam als: invoices@domein.com of facturen@domein.nl

Eventueel kun je het ook op een eenvoudige manier zelf inrichten, hierbij is het niet mogelijk om doorgestuurde facturen naar een andere map te verplaatsen.

Werkwijze:
Outlook:

• Open in je browser: Outlook.Office.Com
    • Indien het een Shared Mailbox is druk je rechts bovenin op je naam en open another mailbox
  • Druk op het instellingen icoontje rechts bovenin naast je naam
  • Klik op e-mail
    • Kies vervolgens voor forwarding/doorsturen

Nu kun je doorsturen inschakelen.