Weergave factuurgegevens

De details van de factuur zijn vanuit meerdere weergaven te bekijken. Door op een van de onderstaande knoppen te drukken, krijg je achtereenvolgens:

• Alle data tegelijk
  • Het document en de boekingsregels
  • Het document in een nieuw scherm en de boekingsregels apart - handig als je met twee schermen werkt!

De keuze die je hierin maakt, wordt onthouden voor de volgende facturen.

Schermverdeling
Verschuif de getoonde velden voor een zo prettig mogelijke schermverdeling. Deze instellingen worden onthouden, zodat je dit maar 1 keer hoeft uit te voeren.