Facturen goedkeuren

Met Easy1 vragen we bij facturen om óf een automatische match en goedkeuring door de software, óf een goedkeuring door 1 of meerdere personen (afhankelijk van jouw abonnement).

Automatische match en goedkeuring vindt plaats als er een inkooporder of een contract in Easy1 bij hoort en als de factuur volledig binnen de verwachting valt.

Goedkeuring door 1 of meerdere personen wordt gevraagd bij facturen waar een mismatch heeft plaatsgevonden, of bij facturen waar geen inkooporder of contract aan ten grondslag ligt.

Je vindt de facturen die je moet goedkeuren via de User Home als je op 'budgethouder' klikt.

Nu zie je de volledige lijst met goedkeuringsacties die je moet uitvoeren. Dit kunnen buiten facturen ook declaraties, inkooporders of betaalplannen zijn.

Als je een factuur opent zie je de details van de factuur waarop je goedkeuring moet geven:

Links onderaan kun je, op volgorde van links naar rechts:
1. de pdf factuur naar jezelf sturen
2. de audit trail inzien (alle acties die door de software en die door personen worden uitgevoerd zijn hier terug te vinden)
3. opmerkingen inzien en/of toevoegen. Als er opmerkingen toegevoegd zijn, dan zie je hier een notificatiebolletje van

Rechts onderin heb je de twee keuzemogelijkheden om de factuur goed- of af te keuren.