Administratie wisselen

Zodra je met Easy1 start, krijg je automatisch een testadministratie waarmee je Easy1 kunt gaan testen. Zodra je de koppeling met jouw financiële pakket maakt, worden er extra administratie(s) toegevoegd. Hieronder laten we je zien hoe je van administratie wisselt:

Let op: Zorg dat je toegewezen rechten hebt tot de administratie. Jouw rechten kunnen verschillen per administratie. Lees hier hoe je rechten geeft aan een gebruiker.

Zorg dat je vanuit de User Home op één van de modules klikt:

De applicatiebeheerder module verschilt van de andere modules, omdat er instellingen zijn die voor alle administraties gelden (bijvoorbeeld; gebruikers, functies en rollen).
Bij administratiespecifieke instellingen, zoals configuraties, stamdata en statistieken, kun je wel van administratie wisselen.

Vanuit budgethouder werk je altijd over alle administraties heen, zodat je geen taken kunt vergeten.

Aan de rechterbovenzijde zie je de administratie waar je op dit moment in zit. Wil je wisselen van administratie? Klik dan op de administratie en jouw opties zullen verschijnen:

Kun je niet op de administratie klikken?
Dan heb je in deze module geen rechten tot een andere administratie of is er maar één administratie gekoppeld aan Easy1.

Zie je geen administratie staan?
Dan werk je vanuit een pagina die over alle administraties heen geldig is.