Nieuw contractdossier toevoegen

Centraliseer alle contracten voor overzichtelijk en proactief contractbeheer.

Voeg een contract toe door vanuit de User Home op 'Contractbeheerder' te klikken. Klik vervolgens links bovenin op 'Dossier toevoegen'.

Voeg het contract toe door het bestand in het venster te slepen, of door op de knop 'Verkennen' te drukken. Aan de rechterkant van het venster voeren we de dossiergegevens in. Het is na het toevoegen van het dossier mogelijk om meer gegevens te noteren.

Contractwaarde
Dit is de totale waarde van de begindatum tot de einddatum van het contract.

Partij
De lijst met partijen halen we op uit jouw financieel pakket.
Staat de juiste partij er niet bij? Zorg dat de partij is toegevoegd in het financieel pakket. Binnen 24 uur staan de nieuwe gegevens in de software.

Wil je meerdere partijen toevoegen?
Voeg eerst één partij toe. Na het toevoegen van het contract kun je meerdere partijen en ook meerdere contactpersonen toevoegen!

Contactpersoon
Geef hier de contactgegevens van een medewerker van de partij waarmee het contract is aangegaan.