Wat is een digitale handtekening?

Een digitale handtekening is kort gezegd een akkoord geven voor een overeenkomst, alleen doe je dit niet, zoals gebruikelijk, met pen en papier, maar via een digitaal apparaat.
Dit kan zowel via laptop, PC als tablet of smartphone. In principe is de digitale handtekening net zo rechtsgeldig als de gebruikelijke natte handtekening op papier.

De digitale handtekening is de digitale vervanger van de 'natte', handgeschreven handtekening.

Met ons Premium abonnement kun je gebruik maken van onze geïntegreerde digitale handtekening van Stiply