Contract delen

🌟Vanaf Kickstart

Snel een contract met een interne medewerker delen die daar nog geen rechten toe heeft?

Er zijn twee mogelijkheden om iemand toegang te geven tot een contract.

1. Een gebruiker kan rechten hebben die gebaseerd zijn op zijn betreffende functie en de rol die daarbij hoort om contracten in te zien.

Dit gaat om de functierol 'contractmanager' in onze software. Heeft de gebruiker deze rechten, dan hoef je niets te doen om hem toegang te geven tot het contract.

2.  Een gebruiker heeft geen contractmanager-rol. In dit geval kan een gebruiker per contractdossier inzicht krijgen. Dit werkt als volgt:

Klik op ‘Contractmanager’ vanuit de user home en open het specifieke contractdossier. Klik in de horizontale tabbar op ‘Delen’.

Klik vervolgens rechts in het kaartje op +.
    Selecteer hier de juiste gebruiker en het type rechten dat een gebruiker krijgt. De opmerking geeft de gebruiker inzicht in waarom hij toegang tot het contractdossier heeft gekregen.

Het delen van contracten zorgt ervoor dat alles veilig op één plek gebeurt en alles binnen het systeem plaatsvindt. Als je ervoor kiest om het niet in Easy1 te doen, maar bijvoorbeeld met een e-mail, krijg je te maken met veiligheidsissues en verlies van overzicht.