Administratie in factuuroverzicht

Update 17-10-2024 21:00

De testen voor de oplossing om de filterproblemen in het factuuroverzicht op te lossen zijn niet geslaagd, inmiddels is er wel een nieuwe oplossing uitgewerkt. Deze zal morgenochtend worden getest.

Tevens is er een probleem opgelost met het synchroniseren van masterdata.

Update 17-10-2024 12:00

Een oplossing is gevonden en wordt op dit moment getest. Indien succesvol zal het moment worden bepaald waarneer de omgevingen bijgewerkt kunnen worden.

Donderdag 17-10-2024 08:00

Het administratiefilter is verplaatst richting het factuur verzicht.

Op dit moment kan het voorkomen dat dimensies (kostenplaatsen, grootboeken etc.) getoond worden wanneer een andere administratie actief staat rechts bovenin het scherm dan in het factuuroverzicht.

Ook kan het voorkomen dat filters dubbel getoond worden.

We werken hard om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en houden je op deze pagina op de hoogte van de status van de storing.