Easy1 | Gemak in jouw financiƫle administratie

Kennisbank

play_circle_outline
Aan de slag
Volg de stappen in de kennisbank en verzeker je ervan dat alles juist ingesteld staat - totale duur gemiddeld...
account_balance
Algemeen
Functionaliteiten die over de modules heen werken
receipt
Medewerker
Alles over het aanmaken en volgen van declaraties en inkoopaanvragen
insert_drive_file
Contractmanager
Alle functionaliteiten rondom contractbeheer en digitaal ondertekenen
format_line_spacing
Financieel medewerker
Verwerken van facturen, declaraties en betaalplannen
check_box
Budgethouder
Beoordelen van inkoopaanvragen, declaraties en facturen
settings
Applicatiebeheerder
Easy1 instellingen, gebruikers aanmaken, administraties toevoegen en statistieken
repeat
Integraties
Informatie, vereisten en instructies rondom de integraties die mogelijk zijn.
wb_sunny
Release Notes
Altijd op de hoogte van nieuwe features, bugfixes en improvements

Overig